No name

In editiile de ieri ale Ziarului de Iasi si ale Zilei de Iasi erau articole despre un omustean pe care l-au calcat militienii pentru ca vindea tzidiuri piratate.
In articolul Ziarului de Iasi pe marele afacerist il cheama Ciprian S. In articolul Zilei de Iasi pe acelasi omustean il cheama Ciprian Samoila.
Acuma n-o sa stau sa vorbesc despre actiunile astea ale militiei romane, si nici despre de ce probabil ca intr-un ziar ii e dat la om numele intreg iar in altul mai putin intreg, ci o sa ma intreb si eu ca animalu`ntrebator ce sunt, daca vreodata le dau motiv la astea 2 ziare sa scrie despre mine, despre minele asta care scrie-n blogul asta, cum o sa apar ca nume in fiecare din ziare?
1. Bloggerul Dorian vs Bloggerul D.
2. Bloggerul Dorian vs B.Dorian (???!!!)
3. Bloggerul Dorian, pe numele adevarat Horia Closca Sicrisan, domiciliat in..., CNP, data nasterii, etc vs Bloggerul Dorian, Bloggerul D sau B. Dorian.
Oricare din variante ar fi, eu vreau doar atat:
dupa nume sa urmeze propozitia "a castigat 1 milion de dolari".
BD in direct va saluta.
PS Daca articolul lui VisUrat aparea mai intai pe blog la el si dupa aia pe Ziua de Iasi, si nu invers, m-as fi tinut de promisiunea pe care am facut-o cand cu traducerea.