Counter Strike, scurta prezentare

Counter Strike este un joc cultural-educativ, ce poate fi jucat de fete si baieti, dar e jucat numai de barbati adevarati. Este jucat in mare parte de persoane de sub 15 ani, cei peste 15 ani fiind de obicei denumiti laudativ si cu respect pentru varsta lor, "noobi". Scopul jocului este sa-i faci pe ceilalti sa te ovationeze cu apelative precum "codatul dracului". Abilitatea ta in a juca Counter Strike bine sau foarte bine este descrisa de ceilalti cu formule admirative precum "are aim" sau "are wall", formule care ar sinonima in limbaj uzual cu "are talent gagiul".
Pentru a putea fi jucat, Counter Strike-ul necesita o gama larga de deprinderi si cunostinte, dintre care cele mai complexe sunt un mouse, vreo 10 taste si o pereche de ochi, dar este suficient si unul singur. Expertii considera ca este necesar si un monitor, dar incepatorii se pot rezuma si la un sistem audio. Pentru a putea juca este totodata obligatorie vestimantatie de culoare grena, in timp ce detinerea de degete la maine este optionala.
Jucatorii de counter-strike sunt denumiti generic "boti" si pot fi recunoscuti in public dupa culoarea rosie-sangerie a globilor oculari, dupa tremurul nervos al mainilor si dupa faptul ca daca se arunca un cartof la picioarele lor vor sarea brusc in lateral intorcandu-se in acelasi timp cu spatele sau uitandu-se in alta parte. Alta modalitate in care pot fi recunoscuti jucatorii de counter-strike este ca acestia sunt cei mai numerosi cumparatori de tastaturi si mousi de la magazinele de specialitate.
Efectele benefice ale counter-strike-ul sunt universal recunoscute, mai ales cele asupra copiilor prescolari, care in urma desfasurarii acestei activitati vor prezenta capacitati deosebite de asimilare a informatiilor oferite, un mai mare interes fata de scoala si invatare si isi vor dezvolta o personalitate mai toleranta, pasnica si echilibrata din punct de vedere psihic.
Voi reveni intr-o data viitoare cu o descriere mai ampla a jocului in sine. Pana atunci o sa va descriu ce fel de server de cs (unic, senzational si de mare impact) am de gand sa fac. Dar tot la o data viitoare.