Treaba cu liftu`

Treaba cu liftu`sta in felul urmator. Eu locuieste la ultimul etaj al blocului unde locuieste eu. Adica deasupra lui etaju` 9. Ala de deasupra lui 8. Daca tot nu v-ati prins, dati pe Discovery sa va explice Becali. Si intr-o buna zi de dimineata, cand inca ma zvarcoleam in zvarcolirile mele matinale, fara sa pot anticipa tragedia ce urma sa urmeze, liftu` isi facu un bine si intra in revizie.
Asta nu fu mare lucru, s-au mai vazut lifturi care sa intre in revizie, cum s-a mai vazut apa calda oprita, agentul termic sistat, curentul intrerupt, Dacie neruginita si Maybach nebotit, dar problema s-a conturat cand, dupa o prima zi se facu o prima noapte, iar dupa o prima noapte nu se mai facu o prima zi.
Si statu bietu` lift tot intr-o revizie, si se-mputi de statut ce era, si se-nstatu de cat statu, de mi se facura copchii bunici iar bunicii copchii iara, iar muschii la gaibe, singurii pe care-i aveam in tot corpu`, s-au plictisit si ei, saracii, de deplasat ditamai hardughia de om, si si-au bagat ceva, pardon, au abandonat datoria ( pardon, au delegat responsabilitatea unui nivel inferior) lasand gasirea unor eventuale solutii pe capul capului ( Nu stiu la ce te gandesti, da` n-ai dreptate ). Care cap, tot ce a considerat de cuviinta sa faca, a fost sa constate cat a stat liftul in revizie. 30 zile. O luna. Jdemii ore. Jdemii nervi.
Iar cand o iesit liftu` din revizie, ca deh, o iesit el pana la urma, ca nici o minune nu dureaza mai mult de 30 de zile, era liftu` schimbat la fata. Da` nu schimbat la fata la modu` ca in loc de parrr-poc la coborare facea parrr-poc la urcare, ci schimbat la fata la modu` ca avea doua table noi pe post de usi. Atat. Nici macar table cu oglinzi cum au lifturile de chiaburi.
N-am concluzie. Acuma urc intr-un lift cu table noi pe post de usi. Partea interesanta e ca si cand cobor e acelasi lift.