Romanian Crank

Cica era un film, din categoria usurele, care se intitula "Crank" si in care un gagiu, ca sa nu moara din motiv de otrava, trebuie sa fie a dracu` de activ. Adica daca nu alerga adrenalina prin el, corazonul i-ar fi demisionat. Acuma stau si ma gandesc, daca gagiul era romanas din Romanica, si era otravit cu chestia aia, ce mama naibii ar fi putut face sa stea adrenalizat. Ca la noi nu stiu daca gasea, precum in film, masini tepene de condus numa`ntr`a cincea, negri suparati de luat la bataie si blonde saxoase de babardit in piata populata cu chinezi spectatori.
Sa presupunem ca alegea prima varianta, sa faca pe Schumacher si sa le dea oleaca de gandit, ca de ocupatie ma indoiesc ca le-ar fi dat, la meletienii din Polutia Romana. Apoi daca nimerea o Dacie dintr-aia de sta in fata blocului cu balta de ulei sub ea pe post de reper turistic pentru intreg cartierul? Pana ce dadea la o parte jdemii de cduri cu manele atarnate ca liliecii prin tot interiorul ca sa nimereasca scaunul soferului crapa omusteanul de mult. Iar daca sa presupunem ca reusea sa navigheze printre toate zdranganelele din interiorul carutei si sa porneasca motorul, apoi cati metri ar fi reusit sa faca pana ce-i murea carburatorul sau pana ce constata ca mai mult de a doua viteza respectiva Dacie nu cunoaste?
Dar sa nu uitam ca respectivul totusi e personaj de film si nu poate crapa chiar de la prima Dacie in care presteaza. Deci nimereste un gipan al unei gagici emancipate de la o firma de management al marketingului de PR al firmei de comert cu vanzari X. Si deci daca gipan, apoi atunci poate, vorba lui Gogu Kaizer, presta despre pizdirea Polutiei Romane. Din pacate doar teoretic, deoarece Romanica mai are ceva care ar face un tip care are nevoie de adrenalina sa chiara cu zile. Si anume, Romanica are strazi bune. Si deloc aglomerate. Jdeci gagiul respectiv, cu tot cu gipanul lui, cel mai probabil va ramane in prima borta din asfalt intalnita in cale, sau va sta la primul rosu de semafor pana ce va putrezi cu tot cu copchiii, nepotii si stranepotii neamului lui. Jdeci iar chiere.
In film gagiul ia niste negri smecheri la bataie, de dragul adrenalinei, ca deh, sa te iei de gat cu afro-americanii in filmele americane, desigur ca inseamna ca depui eforturi sa te mentii in viata. La noi ar putea, in lipsa de negri dintr-aia, sa dea o tura printr-un cartier de tigani sa le vanda niste detergent. Dar dupa aia singurul lucru pe care l-ar obtine ar fi probabil regretul ca nu a ales sa moara de la otrava initiala.
Iar cat despre blondina pe care respectivul o cracaneaza public, foarte public, cat se poate de public, intr-o piata cu spectatori majoritari asiatici, care-s foarte incantati de priveliste, apoi daca s-ar transpune faza asta la noi, tare mai cred ca si-ar pierde el eroul principal apetitul de cracanat blonda si implicit si-ar pierde si viata, cand ar vedea babele siderate facandu-si cruce si blestemand in barba in loc sa guste si sa aprecieze momentul cum faceau aia din film.
Pentru adrenalina in Romania, eu as recomanda jocuri in societate.

PS:
Doi disperaţi pe internet :
- Uite bă că ninge afară!
- Dă link să văd...