Cu serveru` de counter-strike

Eu nu am nimic cu counter-strike-ul, de moment ce-l joc, dar am ceva cu jucatorii de counter-strike, de moment ce scriu despre el pe-aicea. Si cum mi-a cam ajuns de a fi apreciat pe serverele altora, intr-atat de apreciat incat la fiecare headshot sunt ovationat cu "codatule" si servit cu "kick"(desi Adrian e expertul in dintr-astea), am hotarat sa-mi fac serverul meu. Dar si sa fie un server special, un server care, cred eu, se va potrivi perfect cu tipologia majoritatii jucatorilor de counter-strike. Iar acest lucru se va vedea din regulile acestui server. Fiindca, dupa cum unii stiti, fiecare server, are reguli. Iar ale mele vor fi cam astea:
Pt. admini, pe care-i voi alege personal in urma unor teste de specialitate care ma vor lamuri in privinta gradului in care respectivii indeplinesc conditiile necesare devenirii de admin pe serverul meu, teste precum:
- stie sau nu sa restarteze un calculator cu o mana legata la spate si stand in pozitia culcat sub biroul cu unitatea centrala
- poate face o suta de flotari in degete in timp ce da headshot la o haita de gaini psihopate pe cs_italy
- poate calcula radical din patrusutesaizeci si doi paranteza la patrat in timp ce schimba harta pe server fara a o da la vot si fara sa foloseasca tastatura.
Asadar, ca iar m-am luat cu vorba, reguli pt adminii serverului:
1. Un admin al acestui server are obligatia ca, in caz ca apare vreun conflict intre jucatori, sa-i provoace pe acestia si mai tare si sa faca tot ce este posibil pentru ca respectivul conflict sa degenereze intr-o cearta generala care sa tina trei zile, patru nopti si cinci dimineti, care sa ajunga sa fie subiect de disputa si la Casa Alba si Kremlin si care sa se incheie cu razboi intre Groenlanda si Patagonia iar in final internetul sa fie interzis prin decret ONU tuturor persoanelor brunete cu ochi albastri.
2. Un admin al acestui server este obligat sa ofere la cerere username-ul si parola sa oricarui alt jucator. In caz ca adminul nu se supune acestei reguli, jucatorul care a cerut user-ul si parola acelui admin are dreptul sa-si ia ban de 5267 de minute si 13 secunde de la acel admin, in timp ce acel admin este obligat sa-l ia in casatorie fara contract prenuptial pe acel jucator si sa se mute cu parintii acestuia.
3. Un admin al acestui server este obligat sa utilizeze comenzile slay, kick si ban cat mai aleatoriu cu putinta. Daca prin folosirea haotica a acestor comenzi se produce o razmerita pe internet de la care serverele NASA vor fi hackerite, atunci acest admin va fi premiat personal de mine cu o sticla de acetona pe care sa si-o toarne in coliva.
Reguli jucatori.
1. CT sunt obligati sa ignore complet X-urile, in caz contrar ei fiind obligati sa faca push folosind doar arma universal cunoscuta in cs drept glock. Teroristii sunt obligati sa ignore complet CT-ii in timp ce isi paseaza unul celuilalt bomba, pana ce nu mai ramane decat un singur terorist in viata, atunci jocul putand fi reluat dupa regulile clasice.
2. Orice tip de cheaturi sunt obligatorii. De fapt jucatorii care vor stapani cel mai bine combinatia de cinci wallhackuri, trei aimboturi si doua speedhackuri vor primi admin. Intrarea pe acest server fara cel mai mic wall in spate va duce la suspendarea permanenta a vremii de-afara si la o amenda din partea OPC pentru nerespectarea regulilor de igiena in somn.
3. Injuriile pe server nu sunt permise, sunt obligatorii. In loc de "salut" sau "re" se va folosi orice combinatie de cuvinte ce include sintagmele "mm" sau "gm" sau care face directa referire la originea oricarui jucator de pe server din acel moment.
4. Respectul fata de admini este total interzis de asemenea. Discutiile ce au ca obiect: preferintele sexuale ale acestuia, coeficientul sau de inteligenta sau capacitatea rudelor acestuia de a se detasa de apartenenta la regnul animal sunt cat se poate de binevenite si apreciate. Daca un admin nu cedeaza nervos in termen de maxim doua ore si 16 minute si nu sfarseste prin a-si da cu tesla-n "stiti-voi-ce" si prin a renunta complet la internet, tehnologie, viata contemporana pentru a se duce la manastire si a deveni cel mai calugaros calugar dintre calugari, atunci se cheama ca acel admin a avut parte de tratament preferential din partea jucatorilor, chestie care va fi penalizata cu aplauze, confetti si sarbatoarea muncii la uzbeci.
5. Atunci cand bomba este pusa, CT sunt obligati sa dea cu tatuajul prin baza la tero.
6. Jucatorii cu lag vor trebui sa-si puna pe desktop wallpaper cu Max Payne in timp ce face copii cu Lara Tomb Raider iar pe fundal Bomberman da cu var lavabil de la Savana.
Cererile pentru testarea pentru postul de admin se vor depune la sediul firmei Airbites si vor contine
-nume (adica nickul folosit in cs, care trebuie sa fie cat mai greu de reprodus sau retinut, gen "r42b0in1kool_Lum1n11_$a5T33nS", "2305925829032093211", sau "_&#$!2*(<~"),
-varsta (adica 1. sub 13 ani, 2. intre 13 si 16 ani si 3.da-te dracu` ca tu nu esti de serveru` asta),
-scrisoare de intentie, redactata sub forma unei dedicatii pentru firma Airbites, care sa contina cuvintele: "imi", "bag", "voi", "firma", "voastra", "rahat", "dumnezei(i)", "crucea", "mamei", "voastre", "netul", "vostru", "infect".