De pe forumuri

Deschide unu` pe un forum un topic nou cu titlul si subiectul "Cum sa omor plictiseala?". In mai putin de juma` de ora, lumea i-a raspuns cu tot felul de variante, majoritatea clasice, precum: iesi afara, du-te la munte, la mare, la soare, ia-ti o femeie, download more porn, omoara-te, etc. Trece o zi, timp in care omusteanul nu mai scrie nimic in topicul initial, in care se raspundea la greu. Dupa ce trece o zi, omusteanul deschide un nou topic. Cu titlul: "Am omorat plictiseala. Acum ce fac?"

PS: Bula cica mergea la scoala. Trece el pe langa un santier - pune mana pe o caramida. La scoala, se intoarce profa sa scrie pe tabla, pac! Bula da cu caramida-n ea. Sa-ntoarce profa: - Bula, tu ai dat! - Sa moara mama daca-m dat! Se duce Bula acasa, ma-sa moarta. A doua zi se duce Bula, ia caramida, pac! da cu ea dupa profa.
- Bula, tu ai dat! - Sa moara sor-mea daca-m dat! Se duce Bula acasa, sora-sa moarta. A treia zi se duce Bula, ia caramida, pac! da cu ea din nou. Se-ntoarce profa: - Bula, tu ai dat! - Sa moara taica-miu daca-m dat! Se duce Bula acasa, taica-su facea bagajele. - Ce faci tata? - Ne mutam dracu' de-aici. A murit mata, a murit sora-ta, azi a murit si vecinu`.