Blasfemie



Apoi sa ai asa ceva, si sa o faci sa arate astfel, si sa o lasi sa arate astfel, e pentru mine cum e pentru altii sa smulgi o floare-de-colt cu tot cu doua kile de pamant si radacini de pe cel mai virgin pisc de munte si sa o pui apoi asa cum ai luat-o, ca exponat ornamental, pe lada patului, sub carpeta cu "Rapirea din Serai" lipita cu scotch pe perete.

Sau cum e pentru altii sa imperechezi cea mai pura si pedigree-zata rasa de caine cu un cotei bubos cu domiciliul la ghena de gunoi, a carui fundamentala ocupatie e sa faca sport-extrem zilnic alergand in 3 picioare printre aurolaci si rotile camioanelor de la salubritate.

Sau cum e pentru altii ca altii sa cumpere, legal si cinstit desigur, teren in centru, si sa-si faca pe el viloi, nu fara enshpe mii de turnulete, acareturi, si desigur, pitici si alte creaturi de ipsos amplasate "estetic" pe gazonul din curte.

Sau cum e pentru altii sa imbarligi si sa prostesti cea mai anorexica si fitoasa fotomodeala si dupa aia, s-o scoti la cina in oras imbracat in trening roz, cravata maro la camasa albastra, si desigur, pantofi cu cioc de rata care oglindesc precum cea mai imaculata retrovizoare vazuta vreodata.

Sau cum e pentru altii sa-ti tragi cel mai tare si nou aparut pe piata PC, accesorizat si customizat pana si-n bortele dintre taste, si sa-l folosesti ca sa rulezi pe el screensaver-ul superextraultamegaarhioriginal cu numele tau, asta cand nu joci Minesweeper pe el.

Etc.